Rekisteri- ja tietosuojaseloste

päivitetty 21.05.2018

1. Rekisterinpitäjän nimi:

Hius- ja Kauneuskeskus E+
Vapaudenkatu 2, 15110 Lahti
p.03 782 4341
Y-tunnus: 2518496-9

2. Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa:

Suvi Teräsheimo
puhelin: 044 7600 808
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

3. Rekisterin nimi:

Hius- ja Kauneuskeskus E + asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterissä olevia henkilön tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja palveluiden, parturi- ja kampaamopalveluiden, toteuttamiseen. Tietoja voidaan käyttää markkinointitoimenpiteitä ja muuta tiedotusta varten.

5. Rekisterin tietosisältö:

Rekisterin tietosisältö koostuu asiakkaan nimestä, puhelinnumerosta, osoitteesta ja palvelun toteuttamista varten tarpeellisista tiedoista, jotka kaikki ovat annettu asiakkaan suostumuksella

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilön itsensä antamat tiedot. Liike voi käyttää verkkosivujensa käyttäjistä analytiikkatyökalujen tallentamaa käyttäjädataa palveluiden ja laadun kehittämiseksi. Internet sivuilla voidaan käyttää evästeitä, jotka käyttäjä voi kieltää tyypillisesti selaimensa asetuksista.

7. Tietojen käsittely ja luovutus

Tietoja käsitellään luottamuksellisesti asiakassuhteessa. Tietoja voidaan luovuttaa asiakkaan suostumuksella kolmansille osapuolille kuten toiselle parturi-kampaajalle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin manuaaliset tiedot säilytetään lukitussa laatikossa, lukitussa tilassa. Sähköiset ajanvaraustiedot sijaitsevat ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelimella. Sähköisen ajanvarauspalvelun tuottaa Timma Oy (www.timma.fi). Sähköiset ajanvaraustiedot on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla, jotka ovat ainoastaan työtehtäviensä vuoksi rekisterin käyttöön oikeutettujen henkilöiden hallussa.

9. Tarkastus- ja korjausoikeus

Jokaisella rekisteriin tietonsa jättäneellä henkilöllä on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa sekä vaatia niiden korjaamista tai poistamista. Tarkastus- ja korjauspyyntö tehdään ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön. Yhteyshenkilö ohjaa tekemään kirjallisen pyynnön, josta selviää pyynnön sisältö ja jonka yhteydessä varmistetaan henkilön henkilöllisyys.

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilöllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja esimerkiksi markkinointia tai tiedotusta varten. Mikäli henkilö haluaa kieltää tällaisen toiminnan, hän voi tehdä sen ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.
Hius- ja Kauneuskeskus E+ pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarpeen vaatiessa noudattaakseen lakiasetusta.